Zenec E>GO Z-E3756

Navigácós rendszer Fiat Ducato, Citroën Jumper és Peugeot Boxer modellekhez

A termék aktuális áráról kérjük érdeklődjön az info@zenec-hungary.hu e-mail címen!

Cikkszám: Z-E3756 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,

Zenec E>GO Z-E3756

Egy innovatív multimédiás és a legmodernebb navigációs rendszer az Ön lakóautójához – a Z-E3756 az E>GO sorozatból kifejezetten a FIAT Ducato III, a Citroën Jumper II és a Peugeot Boxer II típusú járművekhez. A Z-E3756 tökéletesen illeszkedik a jármű gyári megjelenéséhez, és kényelmesen vezérelhető a nagy felbontású 7″/ 17,8 cm-es érintőképernyővel.

Tapasztalja meg a ZENEC lenyűgöző szórakoztató világát a járművében. A Z-E3756 az új digitális átviteli szabványnak köszönhetően a DAB + programot kínálja kristálytiszta vételének köszönhetően. A beépített CD / DVD-meghajtó és két, a készülék hátulján lévő USB-csatlakozó (80 cm-es kábelhosszabbítással) kezeli a legújabb audió és videó formátumokat. A Z-E3756 képes audió jeleket külső Bluetooth-hangszórókhoz vezetni, így élvezheti a zenét a lakóautón kívül.

Az EU térképcsomaggal (47 ország) az integrált kemping POI kb. 20 000 kemping- és lakóautó-megállóhelyet, valamint további 6,5 millió prémium POI-t, a ZENEC lakóautó szakemberei megbízhatóan és biztonságosan irányítják a célállomásra. A jármű profiljának kiválasztásával és a járműre jellemző adatok megadásával hatékonyabban tervezheti az útvonalakat. A térkép frissítései 3 éves időtartamra ingyenesek.

A Z-E3756 főbb funkciói

Optimális integráció

Kifejezetten a Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer típusokhoz: specifikus konstrukcióval és borostyán világítással. Az E>GO tökéletesen illeszkedik ezekbe a járművekbe. A stalk interface-nek köszönhetően a ZENEC Z-E3756 könnyen csatlakoztatható a multi funkciós kormánykerékhez. Támogatja az audio és telefon funkciókat.

M-Zone üzemmód

Az E> GO lehetőséget kínál arra, hogy egyszerre két különböző forrást játssz le: pl. audio lejátszást a DAB + hangforrásról a Z-E3756-on, miközben egy DVD-t néz egy csatlakoztatott LCD TV-n. A Z-E3756 két távirányítóval rendelkezik.

Nagy felbontású képernyő

A nagy felbontású 17,8 cm / 7″ LCD TFT érintőképernyő üvegpanellel pontos vezérlést biztosít, könnyedén érintve. A TFT LCD-képernyő meggyőző a magas fényerejével és a kiváló kontraszttartományával nagyszerű video lejátszáshoz.

Magas érzékenységű DAB+ rádió

Beépített DAB+ dupla rádió, MOT Diavetítés, dinamikus állomáslista, szervizkövetés és a DLS szöveg az egyértelmű és stabil digitális rádióvételért. A dinamikus háttérkeresés tartósan naprakészen tartja a rádióállomás listáját.

FM RDS rádió

A Z-E3756 rádiós vevőegységének beépített DSP-vel rendelkező FM RDS rádiója biztosítja a jobb, tisztább hangminőséget, ha az FM-állomás jelzései meglehetősen gyengék, az interferencia zavarásnak köszönhetően. A rádióállomások 18 állomáson tárolhatók.

Bluetooth kihangosító

Kihangosító hívás a telefonkönyv szinkronizálásával és a keresési funkcióval a bejegyzésekhez keresztnév és vezetéknév szerint. A kedvencek menü könnyű szerkeszthetősége a vezetési kényelem érdekében, és visszhang és más DSP szűrők elérhetőek a legjobb beszédérthetőség érdekében.

A2DP SRC üzemmód BT hangszóróhoz

Az A2DP forrás üzemmódban a Z-E3756 képes az audió jel külsõ Bluetooth hangszórókra vagy fejhallgatókra küldésére. A készülék hátulján levő BT antenna optimalizálja a lakóautón kívüli hangszórók átviteli pályáját.

Három kamera csatlakoztatása

A Z-E3756 lehetővé teszi összesen három kamerarendszer csatlakoztatását és vezérlését. A kamerákat manuálisan lehet vezérelni érintőképernyőn, vagy a kemény felületű gombokon vezetés közben. Lehetősége van konfigurációs hálóvonalak megjelenítésére a távolság jobb becsléséhez – a hátrameneti fokozatban indított kameránál

CAM kiválasztó gomb

A Z-E3756-nak van egy CAM direkt választógombja az eszköz elején, amely lehetővé teszi a járműbe beépített kamerák kézi vezérlését. Ez a célzott megoldás nagy jelentőséggel bír a lakókocsi vezetési élményében – elindíthatja a három visszapillantó kamerát a CAM kemény gombok megnyomásával bármikor, amikor szüksége van rá.

Interfész kormány távvezérléshez

A külön megvásárolható CANBUS interface segítségével a Z-E3756 könnyen csatlakoztatható a céljármű multifunkciós kormánykerékéhez. A többfunkciós kormány, beleértve a telefon és a forrásváltás gombjait, támogatja.

Okostelefon alkalmazás hangfunkcióhoz

A ZENEC SP-REM okostelefon Android és iOS okostelefonok használatával kényelmesen vezérelheti a Z-E3756 hangfunkcióit közvetlenül az okostelefonról. Az app megjeleníti az audio adatokat, például a sávinformációkat, az állomásneveket és a VOL szintet.

Széleskörű média kompatibilitás

A Z-E3756 támogatja a széles körben használt médiafájlok lejátszását: CDDA, CD-ROM, CD-R, CD-R / RW, DVD, DVD + R, DVD-R, DVD + R / RW / RW, DVD-DL, MP3, M4A, FLAC, AAC (MP4A), WAV, WMA / WMA-PRO, AVI, MP4, H.264, MKV 1080p, MPEG1 / 2/3, MPEG2 / TS, MPG, WMV , XVID.

Csatlakozás iPhone, vagy iPod készülékről

Az iPod és iPhone könnyen csatlakoztatható az E>GO-hoz USB-n keresztül. Az Apple Album Art megjelenítésének része az iPod / iPhone menü. Ebben a menüben kereshet egy dal címe, albuma vagy előadója alapján.

Ventilátor nélküli rendszer

A Z-E3756-ban használt processzor kevés hőt termel. Az integrált 4-csatornás erősítő chipet a passzív alumíniumhűtő hátul lehűti. Ennek eredményeképpen a Z-E3756 csendesen működik – ideális a zavartalan videó- és hangélmény érdekében a lakóautóban.

További információk

  • FIAT DUCATO III 250/251 2006-2011
  • FIAT DUCATO III 250/251 2011-2014
  • FIAT DUCATO III 250/251 (X290) 2014-
  • CITROEN Jumper II 250/250D/250L 2006-
  • PEUGEOT Boxer II 250/521 2006-
CAN / SWC kormánykerék távvezérlő interfész csatlakoztatható (külön megvásárolható).

A Z-E3756 készülék közvetlen beszereléséhez szükségszerű, hogy a jármű fel legyen szerelve rádiófrekvenciás berendezéssel.

A járműnek megfelelő aktív antennarendszerrel (FM / DAB+) kell rendelkeznie az elegendő jelszint biztosításához.

Cikkszám: Z-E3756 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,