XZent X-F220

Navigácós rendszer Fiat Ducato, Citroën Jumper és Peugeot Boxer modellekhez

A termék aktuális áráról kérjük érdeklődjön az info@zenec-hungary.hu e-mail címen!

Cikkszám: X-F220 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

XZENT X-F220

Az XZENT X-F220 kifejezetten FIAT Ducato, Citroën Jumper és Peugeot Boxer modellekhez készült, és kapacitív 6,2″ / 15,7 cm-es érintőképernyőjével kényelmesen működtethető.

Az X-F220 beépített DAB + tunerje kiváló minőségű digitális rádiós élményt nyújt. Az FM RDS tuner és a CD / DVD meghajtó mellett az XZENT két USB 2.0 porttal rendelkezik. Az első USB port az USB memóriakártyák csatlakoztatásához és A/V lejátszáshoz használható, de ezen keresztül Android okostelefonok csatlakoztatására is lehetőséget biztosít. Az Easy Connect funkció az érintőképernyőn keresztül képernyő-tükrözést és közvetlen vezérlést biztosít az okostelefon alkalmazásaihoz. A második USB portra iOS alapú Apple eszközökkel csatlakozhat, a készülék támogatja a „Made for iPod / iPhone” jelzésű funkciókat.

A fejlett Bluetooth modul A2DP zenelejátszást, gyors telefonkönyv szinkronizálást és gyors tárcsázási lehetőséget kínál okostelefonon keresztül.

Az opcionálisan elérhető navigációs csomagokkal az X-F220 teljes értékű navigációs rendszerként is használható.

Az X-F220 főbb funkciói

Optimális integráció

Kifejezetten a Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer típusokhoz, specifikus konstrukcióval és borostyán világítással. Az X-F220 tökéletesen illeszkedik ezekbe a járművekbe. Támogatja az audio és telefon funkciókat.

Két kamera csatlakoztatása

Az X-F220 lehetővé teszi összesen két kamerarendszer csatlakoztatását és vezérlését. A kamerákat manuálisan lehet vezérelni érintőképernyőn, vagy a kemény felületű gombokon vezetés közben.

Nagy felbontású képernyő

A nagy felbontású 15,7 cm / 6,2″ LCD TFT érintőképernyő üvegpanellel pontos vezérlést biztosít, könnyedén érintve. A TFT LCD-képernyő meggyőző a magas fényerejével és a kiváló kontraszttartományával nagyszerű video lejátszáshoz.

Magas érzékenységű DAB+ rádió

Beépített DAB+ rádió, MOT Diavetítés, dinamikus állomáslista, szervizkövetés és a DLS szöveg az egyértelmű és stabil digitális rádióvételért.

FM RDS rádió

Az X-F220 rádiós vevőegységének beépített DSP-vel rendelkező FM RDS rádiója biztosítja a jobb, tisztább hangminőséget, ha az FM-állomás jelzései meglehetősen gyengék, az interferencia zavarásnak köszönhetően.

Bluetooth kihangosító

Kihangosító hívás a telefonkönyv szinkronizálásával és a keresési funkcióval a bejegyzésekhez keresztnév és vezetéknév szerint. A kedvencek menü könnyű szerkeszthetősége a vezetési kényelem érdekében, és visszhang és más DSP szűrők elérhetőek a legjobb beszédérthetőség érdekében.

Interfész kormány távvezérléshez

Az X-F220 könnyen csatlakoztatható a céljármű multifunkciós kormánykerékéhez. Támogatja a többfunkciós kormányt, beleértve a telefon és a forrásváltás gombjait is.

Easy Connect

Az Easy Connect segítségével az Android okostelefonját közvetlenül az X-F220-hoz csatlakoztathatja, és tükrözheti a képernyő tartalmát a navigáció képernyőjére. Az alkalmazásokat az X-F220-on keresztül vezérelheti.

CAM kiválasztó gomb

Az X-F220-nak van egy CAM direkt választógombja az eszköz elején, amely lehetővé teszi a járműbe beépített kamerák kézi vezérlését. Ez a célzott megoldás nagy jelentőséggel bír a vezetési élményében – elindíthatja a visszapillantó kamerát a CAM gomb megnyomásával bármikor, amikor szüksége van rá.

További információk

  • FIAT DUCATO III 250/251 2006-2011
  • FIAT DUCATO III 250/251 2011-2014
  • FIAT DUCATO III 250/251 (X290) 2014-
  • CITROEN Jumper II 250/250D/250L 2006-
  • PEUGEOT Boxer II 250/521 2006-

Megvásárolható navigációs csomagok: X-MAP22FEU / X-MAP22FEU-MH

Cikkszám: X-F220 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,