Zenec Z-N328

Innovatív multimédia több járműtípusra DAB+ tunerrel. A Z-N328 a jelenlegi Android vagy IOS alapú okostelefonok modern mobilhasználatát nyújtja.

A termék aktuális áráról kérjük érdeklődjön az info@zenec-hungary.hu e-mail címen!

Cikkszám: Z-N328 Kategória: Címkék: , , ,

Zenec Z-N328 2-DIN DAB+ Smartlink Infotainer

Innovatív multimédiás rendszer több járműtípusra – a Z-N328 egy 2-DIN „Smartlink direct” infotainer, amely 6,2 „/ 15,7 cm-es TFT érintőképernyős kijelzővel rendelkezik. Az készülék elején lévő kezelőfelület méretét csökkentették, hogy az érintésérzékelő felületet teljesen intuitív módon tudja vezérelni. A készülék bal oldalán levő FAV érzékelő gomb és az ALT gomb minden menüoldalon hozzárendelhető bármely olyan funkcióhoz, amelyet választott – hogy közvetlen hozzáférést biztosítson a legfontosabb funkciókhoz bármikor.

A Z-N328 a jelenlegi Android vagy iOS alapú okostelefonok mobilhasználatát biztosítja. A „Smartlink Direct” funkció lehetővé teszi, hogy az okostelefont közvetlenül a Z-N328-hoz csatlakoztassa. A mobiltelefon képernyőjét ezután tükrözi a ZENEC infotainer felhasználói felületén. Bár az iOS rendszert használó alkalmazásokat iPhone-on keresztül kell vezérelni, az Android-alapú okostelefonokkal létrehozott „Smartlink direct” lehetővé teszi a Z-N328 érintőképernyőjén található összes funkció közvetlen alkalmazáskezelését, beleértve az ingyenes navigációs alkalmazások használatát.

A médialejátszáshoz két USB-port, hosszabbítókábelek állnak rendelkezésre a legújabb audio- és videoformátumok kezelésére. A DAB+ digitális, valamint a nagy érzékenységű FM RDS tuner minden körülmények között kiváló rádióvételt biztosít. Az optimális hangzás érdekében 4 x 45 wattos erősítővel és 10 sávos hangszínszabályzóval rendelkezik.

A Z-N328 főbb funkciói

Csatlakozás a kormány távvezérléshez

A Z-N328 a CAN rendszeren keresztül csatlakozik a járműre, ezáltal a kormányvezérlés kiválóan működik majd a Zenec készülékkel együtt is, a funkciók változatlanul megmaradnak. (A funkció kizárólag akkor érhető el, ha az autó rendelkezik CAN Bus rendszerrel).

Választható nyomógomb világítás

A készülék rendelkezik piros és fehér nyomógomb megvilágítással, amely igény szerint választható. A Z-N328 bármilyen 2-DIN nyílásba beszerelhető, ahol tökéletes megjelenést biztosít üveg előlapjával és króm keretével.

Kapacitív TFT LCD kijelző

A kapacitív, visszatükröződés mentes, matt üveg előlappal rendelkező 6,2” / 15,7 cm-es érintőképernyő könnyű kezelhetőséget biztosít. Nagy fényerejével, magas kontrasztjával és élethű színeivel kiváló megjelenésű készülék áll rendelkezésünkre.

Egyszerű navigáció frissítés

A navigációs csomagot tartalmazó, 8GB-os Z-E328SDFEU SD kártya külön vásárolható meg a készülékhez. A kártya tartalma egy teljesen integrált, 47 EU országot tartalmazó térképcsomag, amelyet 1 éven belül egyszeri alkalommal díjmentesen frissíthető a legaktuálisabb térkép állományra.

Magas érzékenységű FM tuner

A Z-N328 rendelkezik egy beépített DSP-vel felszerelt FM RDS tunerrel. Ennek a zajcsökkentésnek köszönhetően a készülék tiszta hangzást biztosít akkor is, amikor az FM rádióállomások meglehetősen gyenge vételt sugároznak. A memóriában 18 rádióállomás tárolható el.

Okostelefon használat SmartLinkkel

A SmartLink Direct app Android alapú telefonokhoz / Apple iPhone-okhoz tükrözi az okostelefon képernyőjét a Z-N328 kijelzőjére. Az Android telefonokon lehetőség van az alkalmazások kezelésére a Z-N328 képernyőjén keresztül.

Bluetooth kihangosító A2DP-vel

Kényelmes kihangosító funkció, hangvezérléssel történő keresés a kontaktok között (csak bizonyos nyelveken), könnyen szerkeszthető „kedvencek” menü, vezeték nélküli zene lejátszás az A2DP-n keresztül, és még sok más elérhető funkció a Z-N328 Bluetooth egységének köszönhetően.

Kedvencek és ALT gomb

A Z-N328 bal felső sarkában van egy „kedvencek” (FAV) gomb, amelyhez tetszőleges funkciót lehet hozzárendelni. Az információs sávban továbbá található egy szintén konfigurálható ALT gomb. Ez a két gomb gyors hozzáférést biztosít a kiválasztott funkciókhoz.

Legkorszerűbb A/V kompatibilitás

A Z-N328 számos, napjainkban használatok média formátumot támogat: MP3, FLAC (legfeljebb 24 bit/192 kHz), AAC (MP4A), M4A, WAV, OGM, AVI, MP4, H.264, MKV 1080p, MPEG2/TS, MPG és XVID.

10 sávos grafikus equalizer

A 10 sávos kiegyenlítő segítségével kézzel beállíthatja a hangzást, pontosan a járműre, vagy a személyes igényekre szabva. Illetve kiválaszthat egy előre beállított EQ profilt is a hangzás optimalizálásához.

Tolatókamera kezelés

A Z-N328 lehetővé teszi két kamera rendszer csatlakoztatását és vezérlését egyszerre, egyet-egyet a jármű első és hátsó részén. Automatikus funkciójának köszönhetően, megfelelő bekötést követően, amint hátramenetbe kapcsoljuk az autót bejön a hátsó kamera képe, illetve manuálisan is át lehet kapcsolni a kamera képre, amikor csak szükség van rá.

HDMI bemenet

Az audio és videó tartalmak lejátszásához, a HDMI bemenet lehetővé teszi a HDMI kimenettel rendelkező multimédiás eszközök és okos telefonok csatlakoztatását a ZENEC Z-N328 készülékhez. Továbbá egy opcionálisan rendelhető Wifi-s „dongle” segítségével lehetőség van a képek és hangok áttükrözésére.

Cikkszám: Z-N328 Kategória: Címkék: , , ,