Zenec: a multimédia specialista

A multimédia specialista

Tisztán multimédia – ezt képviseli a ZENEC márka. A ZENEC ugyanis kizárólag a multimédiás rendszerek és a hozzáillő kiegészítő komponensek fejlesztésére koncentrál. Teszi mindezt átütő sikerrel: Az E>GO készülékekkel a német nyelvterületeken vitathatatlanul piacvezetővé vált a ZENEC az utólag beszerelhető navigációk terén.

ZENEC termékpaletta

A ZENEC termékek kiemelkedő árral/teljesítménnyel győzik meg az ügyfeleket. Minőség a mennyiség előtt – ezt a maximalista elvet követi a ZENEC minden egyes termékével kapcsolatban: kezdve a teljesen felszerelt navigációs és multimédiás készülékekkel, a kiváló minőségű tető- és univerzális monitorokon át az olyan kiegészítő elemekig, mint például a DVB-T Tunerek, DVD Tunerek vagy tolatókamerák. Széleskörű a ZENEC termékpaletta, az összes komponens tökéletesen illik a másikhoz, és rugalmasan kombinálható egymással.

Két világ egyesítése: Navigációs készülékek

A ZENEC a komplex „mindent egy helyen” megoldások specialistája – az olyan rendszerek szakértője, melyek multimédiás és navigációs funkciókat kombinálnak. Az aktuális ZENEC navigációs generáció biztosítja az időszerű szórakoztató és navigációs funkciókat. Biztosan állítható, hogy a piacon a legújabb és legmodernebb készülékek közé tartozik a vezető vállalat által tervezett és folyamatosan optimalizált ZENEC navigációs szoftver.

Innovatív

Az innovatív Exchange & Go – röviden E>GO – koncepció az, amivel megalapozta a ZENEC a vezető pozícióját az autó AV szektorban.

Az E>GO a navigációk és multimédiák új generációját képviseli, mely dizájnja a különböző járműtípusok belső teréhez lett kialakítva. Egységes a szaksajtó abban, hogy a ZENEC új mércét teremtett a felhasználóbarát E>GO szériával.

A 2008/2009-es évben az „autóba épített készülékek” kategóriában a „legjobb termék” címet ítélte oda az E>GO sorozatért a 20 európai ország szakfolyóiratát összefoglaló EISA testület (European Imaging and Sound Association).

ACR – Európa vezető autómédia specialistája

A ZENEC bejegyzett márka, melynek tulajdonosa és forgalmazója az ACR AG vállalat. Az ACR – székhely: Bad Zurzach, Svájc – az autó audio és média termékek, valamint a kiegészítők terén vezető forgalmazóvá nőtte ki magát az elmúlt évtizedben. ACR rohamos fejlődésének és európai sikerének egyik kulcsfontosságú titka, hogy Európa szinte összes országában közel 30 stabil forgalmazóval, a német nyelvterületeken és a Benelux államokban pedig közel 200 kereskedővel tart fenn együttműködést, mely hálózattal bármely ügyfél gyorsan elérhető. „Első osztályú minőség elérhető áron“ – az ACR mindig is fontosnak tartotta ezt, ami jól tükröződik az ACR termékskálájában. A portfólió 11 jól bevált forgalmazott márkát sorol fel.