Zenec E>GO Z-E2060

Volkswagen T5 jármű specifikus navigáció

A termék aktuális áráról kérjük érdeklődjön az info@zenec-hungary.hu e-mail címen!

Cikkszám: Z-E2060 Kategória: Címkék: , , , ,

Zenec E>GO Z-E2060

Innovatív fejlesztés a VW járművekhez – a Z-E2060 E>GO az Essential 2 sorozatból. A klasszikus előlapjával a Z-E2060 tökéletesen illeszkedik a Volkswagen T5 Multivan modellekbe. A járműelektronikához csatlakoztatva támogatja a különböző funkciókat, mint például az MFD / MFD+ integrációt, a multifunkciós kormánykerék vezérlést és / vagy az OPS és a Climatronic szenzorok adatkijelzését. A Z-E2060 6.5 “/ 16.5 cm-es TFT érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, melynek a működése teljesen intuitív.

A Z-E2060 egy igazi modern készülék: a tiszta hangzást az integrált DAB+ tuner biztosítja. Az FM RDS tuner nagy érzékenysége hozzájárul a rádiójelek legjobb vételéhez. A médialejátszáshoz CD / DVD meghajtó és két hosszabbító kábellel rendelkező USB portok biztosítják a legújabb audio és video formátumok kezelését.

A Z-E2060 az Android okostelefonok modern mobilhasználatát biztosítja. A “Smartlink direct” funkció lehetővé teszi, hogy az Android okostelefonunkat közvetlenül a Z-E2060 készülékhez csatlakoztassuk, így a mobiltelefonunk képernyőjét a ZENEC készülékünk felhasználói felületén nézhetjük. A “Smartlink direct” segítségével közvetlenül vezérelheti az összes funkciót a Z-E2060 érintőképernyőjén keresztül, beleértve a navigációs alkalmazásokat- vagy a Google Térképet.

A modern Bluetooth fejegység hands-free rendszert biztosít, amely egyszerű kapcsolatkezelést és kényelmes A2DP zenelejátszást biztosít.

A Z-E2060 képes automatikusan kezelni a tolatókamera videó jelét.

Iphone készülékkel történő mobiltelefon tükrözés funkcióhoz az alábbi kiegészítő megvásárlása szükséges:
GBA-Wifi Dongle HDMI csatlakozással. Ára: 15 616 Ft.

* A Z-E2060-at a Z-EMAP50 csomaggal bővíthetjük,így egy olyan rendszert kaphatunk, amelyben ez a kombináció számos előnnyel jár, mint például zene visszajátszás az útvonaltervezés során, valamint az útvonal folytatása tankolás után stb.

A Z-E2060 főbb funkciói

Optimális integráció

Tökéletes illeszkedés a T5 járművek műszerfalának alakjához és színéhez. A Z-E2060 egy állítható RGB érzékelő gomb megvilágítással rendelkezik, ahol a fehér vagy piros színek közül választhatunk. A kapacitív 6,5 “/ 16,5 cm-es érintőképernyő magas színárnyalatot, fényerőt és kontrasztot kínál.

Csatlakozás a kormány távvezérléshez

Az E>GO a jármű-specifikus CAN-busz interfészen keresztül csatlakozik a gyárilag felszerelt kormánykerék távvezérlőhöz. A kormány távvezérlésének audio és telefonos funkciói teljes mértékben támogatottak.

Könnyű navigáció frissítés

A külön megvásárolható Z-EMAP50 navigációs csomaggal 47 európai ország navigációs rendszere érhető el, mely 1 év térkép frissítési előfieztést tartalmaz.

DAB+ tuner sok funkcióval

A beépített DAB + tuner kristálytiszta rádióvételt biztosít. A rádió egyszerű kezelése már csak egy további érv ahhoz, hogy a Z-E2060 mellett döntsünk.

Csatlakoztatás többfunkciós kijelzőhöz

A Z-E2060 kapcsolódik a Volkswagen többfunkciós kijelzőjéhez (MFD/MFD+). Az MFD az audioforrásokról szöveges információkat és adatokat mutat, mint pl. ID3 címkéket, rádióállomás információkat és rádiószövegeket.

Klímavezérlő állapotinformációi

Az A/C vezérlés (Climatronic) állapotinformációját a járművön keresztül lehet kiolvasni. Az A/C vezérlő állapotának adatai a ZENEC Z-E2060 előugró ablakában jelennek meg. Ez a funkció a jármű modelltől és az A/C változatától függ.

Csatlakozás parkoló radarhoz

Az autó OE parkoló érzékelőinek adatait a ZENEC OPS (Optical Parking System) leolvassa, a jármű modelltől függően a radar OPS kijelzője 360°-os képet mutat.

Smartlink Direct használata

Az Android okostelefonok SmartLink Direct funkciója tükrözi az okostelefon képernyő adatait a Z-E2060 képernyőjén. Az Android okostelefonok lehetővé teszik a közvetlen alkalmazások vezérlését a Z-E2060 érintőképernyőjén keresztül.

Bluetooth kihangosító modul A2DP-vel

Ezzel a funkcióval vezetés közben kényelmesen kihangosíthatjuk hívásainkat,valamint telefonkönyves kereső is rendelkezésünkre áll. Könnyedén szerkeszthető a kedvencek menü,plusz funkció a vezeték nélküli zene lejátszás A2DP-en keresztül és még sok más lehetőség adott.

10 sávos grafikus equalizer

A 10 sávú hangszínszabályzóval manuálisan állíthatja be a hangot pontosan a jármű sajátosságaihoz vagy a személyes preferenciáihoz. . Kiválaszthat egy előre meghatározott EQ-profilt az elérhető opciók listájáról.

Beállítható csatorna késleltetés

A Z-E2060 4.2 csatorna-idő beállítási funkcióval rendelkezik, egyedileg beállítható csatornákkal. A hangszórók megfelelő késleltetése centiméterben vagy milliszekundumban adható meg, ez lehetővé teszi a térbeli hang optimalizálását a vezetőülésen.

Tolatókamera csatlakoztatása

A Z-E2060 lehetővé teszi a tolatókamera csatlakoztatását és vezérlését. A kamera kézi vezérlése “CAM” gombon vagy érintőképernyőn keresztül is lehetséges.

Média kompatibilitás

A Z-E2060 támogatja a széles körben használt médiafájlok lejátszását: CDDA, CD-ROM, CD-R, CD-R / RW, DVD, DVD + R, DVD-R, DVD + R / RW / RW, DVD-DL, MP3, M4A, FLAC, AAC (MP4A), WAV, WMA / WMA-PRO, AVI, MP4, H.264, MKV 1080p, MPEG1 / 2/3, MPEG2 / TS, MPG, WMV, XVID.

Valós idejű autóadatok

A tényleges járműadatok, mint például a literenkénti üzemanyagtartály szintje, az akkumulátor feszültsége, vagy a külső hőmérséklet, Celsius fokban, a Z-E2060 kijelzőjén jelennek meg. Ezenkívül láthatja, hogy a vezető és az első utas viseli-e a biztonsági öveket, vagy hogy a kézifék be van-e húzva (ez a funkció az autó modell évétől függ).

Jármű státusz információk

Egy felbukkanó menü jeleníti meg a jármű állapotát vagy érzékelőit, és figyelmeztet a nyitott ajtókra vagy a csomagtartó fedelének / motorház fedelének nyitva maradásáról. Ezenkívül a jármű világításának állapotára, pl. ha égve marad a fényszóró.

További információk

 • Járműre jellemző DAB + Infotainer, navigációs funkcióval bővíthető *
 • Nagy felbontású 6,5″/ 16,5 cm 16: 9 TFT érintőképernyő
 • OSD menü 10 különböző uniós nyelven
 • DAB + tuner MOT diavetítéssel, dinamikus állomáslista és DLS szöveggel
 • FM RDS rádió 18 előre beállított állomással
 • Bluetooth kihangosító modul és A2DP zene lejátszás
 • Csatlakoztatás és vezérlés akár két kamerarendszerhez (elöl / hátul)
 • A kormány-integráció kompatibilis Volkswagen T5 autókhoz
 • MFD + integráció audioforrásokhoz, iD3-tag és rádióállomás adatainak megjelenítése
 • Optikai park radar rendszer (“OPS”) integráció CAN-on keresztül
 • A Smartlink közvetlen App egy Android okostelefon integrálásához
 • Multi szín (fehér és piros választható)
 • iPod / iPhone kompatibilitás
 • 4 x 45 wattos erősítő

* A navigációs csomag (Z-EMPAP50) nem része ennek az eszköznek a tartalmának

 • Volkswagen T5 Multivan Comfortline, PanAmerica, Highline, Edition 25, BlueMotion, Match, Special, Business, Caravelle 2010-2015
 • Volkswagen T5 California Comfortline, Europe 2010-2015
Cikkszám: Z-E2060 Kategória: Címkék: , , , ,