Navigációs kártya Radical készülékekhez

Opcionális navigációs szoftver csomag (Open Street Map OSM programmal) RADICAL készülékekhez, 47 ország lefedettségével.

A termék aktuális áráról kérjük érdeklődjön az info@zenec-hungary.hu e-mail címen!

Cikkszám: R-MAPC10 Kategória: Címkék: , , ,

R-MAPC10

RADICAL GPS by Ndrive – a modern offline navigáció

Ha a “RADICAL GPS by Ndrive” navigációs szoftvert kívánja használni, akkor ezt az R-MAPC10 csomag megvásárlásával teheti meg. Maga a tétel tartalmaz egy sorozatszámot a navigációs szoftver aktiválásához eszközön és a nyomtatott felhasználói kézikönyen.

A RADICAL R-MAPC10 csomagot jármű-specifikus T8 infotainerekhez tervezték. Például számos optimalizálást alkalmaztak a legjobb funkciók biztosítására a RADICAL készülékekben. A RADICAL GPS alkalmazás az “Open Street Map” szolgáltató digitális offline térképadatait használja fel, amelyet később szakmai kiegészítő szolgáltatásokkal ellenőriztek és kiegészítettek.

A RADICAL által használt térképadatok az ingyenes OSM térképektől eltérő adatminőséggel rendelkeznek, de így is kiváló ár-érték arányt tartanak fenn.

A RADICAL GPS csomag térképadatai 47 európai országot tartalmaznak * 1. A csomag tartalmazza az alkalmazáson belüli frissítési funkciót, amely három évig tartja naprakészen (ingyenes) a kártya tartalmát.

A RADICAL GPS térképnézeti módot kínál, amelyen az épületek 3D nézetben jelennek meg, és jelöli a térkép tájolását – lehetővé téve a térkép szabad forgását az út során, vagy pedig rögzített helyzetben, észak felé fordítva. A gyakorlatban nagy értéket jelentenek az integrált vezetési segédeszközök, amelyek lehetővé teszik az egyszerű tájékozódást komplex vezetési helyzetekben. Például az autópálya-sáv info vagy a sebesség-figyelmeztetés jelzi, ha a max. a sebességhatárt túllépjük. Az útinfo szolgáltatás információt kínál a hátralévő távolságról az érkezési helyig kilométerben, valamint jelzi a várható érkezési időt és az addig hátralévő időt is.

A modern rendszerfelépítés az intelligens “One Box” célbemenet révén is nyilvánvalóvá válik. A címsorba beírható szabad szöveg hasonló az internetes keresőmotor használatához. Így a címbevitel már nem kötődik előre meghatározott adatokhoz (például ország, város, utca stb.).

A naprakész térképnézet működése a RADICAL eszközök kapacitív multi-touch kijelzőn keresztül történik. Két ujjal mozgatva nem csak forgatni, de közelíteni és távolítani is lehet a térképszakasz bármely részét.

Cikkszám: R-MAPC10 Kategória: Címkék: , , ,