VW T5 Multivan és T5 California járművek számára kényelmes és megfizethető multimédia és navigáció frissítés – az E>GO termékcsalád Z-E2060 fejegységével. A svájci multimédia specialista ZENEC által tervezett Z-E2060 tökéletesen illeszkedik a VW T5 modellekbe. Kiváló hangzás, lenyűgöző képek és filmek, optimális DAB+ rádióvétel, okostelefon-integráció -a ZENEC új E>GO eszköze minden utazást feledhetetlenné tesz. Azok számára, akik műholdas navigációt keresnek, a Z-E2060 az okos megoldás: a Z-EMAP50 műholdas navigációs csomag opcionálisan rendelhető.

TÖKÉLETES FRISSÍTÉS VW T5 SZÁMÁRA
A ZENEC új navigációs fejegysége minőségi, prémium alapanyagokból készült, melyek kifejezetten a VW T5 rendszeréhez lettek tervezve. Megjelenés, illeszkedés, elektromos csatlakozások – a Z-E2060-at kompromisszumok nélkül fejleszették ki a következő T5 transporterekhez (2010 és 2015 közötti gyártmány): VW T5 Multivan Comfortline, PanAmericana, Highline, Edition25, BlueMotion, Match, Special, Business és Caravelle, valamint VW T5 California, Comfortline és Europe. A Z-E2060 optimálisan integrálható a VW elektromos rendszerébe, mely a CAN bus-on keresztül csatlakozik a kormánykerék távvezérlőjéhez, a többfunkciós kijelzőhöz (MFA+, MFA), a Climatronic állapotjelzőjéhez és az optikai parkoló radar rendszerhez (OPS). Ezért ezek a kényelmi funkciók könnyen használhatók normál körülmények között.

GYORS REAKCIÓIDEJŰ ÉRINTŐKIJELZŐ
16.5 cm / 6.5″-es kapacitív kijelzőjével az új T5 E>GO pontosan és teljesen intuitív módon vezérelhető. Az érintőkijelző már a legkisebb érintésre is gyorsan reagál. A kijelző nem csak azért meggyőző, mert könnyen kezelhető: a megjelenített képek ragyogó színnel, magas fényerővel és nagy kontraszttartománnyal is elvarázsolnak.

SOKOLDALÚ SZÓRAKOZTATÁS
A kedvenc rádióállomások mindig tisztán szólnak. A Z-E2060 beépített DAB+ dupla tunerrel rendelkezik. A teljes funkciók – MOT diavetítés, DLS szöveg, szervizkövetés és dinamikus állomáslista – kiváló vételt és egyszerű használatot biztosítanak.

A Z-E2060 sokoldalú szórakoztató funkcióival teljesen új zenei és videó élményt nyújt. A CD / DVD meghajtó mellett a T5-ben két USB portot kínálnak a szakemberek USB, iPod vagy iPhone csatlakoztatásához.

Az erőteljes 4 x 45 wattos erősítő, a 10 sávos grafikus kiegyenlítő és a DSP alapú 5 csatornás időbeállítás lehetővé teszi a legjobb hangzást és az átfogó beállításokat. Akár nyaralni vagy dolgozni megy – a fedélzeten biztosan elkerüli az unalom!

PARTNER AZ OKOSTELEFON HASZNÁLATBAN
A Z-E2060 sokféleképpen használható okostelefonnal is a T5-ben, nem csak a kihangosító rendszerrel való telefonálás vagy a Bluetooth-on keresztül történő zenehallgatás során. A Z-E2060-hoz közvetlen USB-kapcsolatok is elérhetők az Android alapú okostelefonokhoz – az alkalmazások mindegyike az E> GO kijelzőjén tükröződik a SmartLink funkció használatával. Az alkalmazások közvetlenül a Z-E2060 érintőképernyőről vezérelhetők, lehetővé téve a mobiltelefonok funkcióinak teljes kihasználását – beleértve a navigációs alkalmazások kényelmes használatát is.

BŐVÍTHETŐ: TELJES ÉRTÉKŰ NAVIGÁCIÓ
Ha az okostelefonok navigációs alkalmazásainak használata nem elegendő, akkor a Z-E2060-at teljes értékű navigációvá frissítheti az opcionális Z-EMAP50 navigációs csomag megvásárlásával. Ez magában foglalja a legfrissebb ZENEC NextGen navigációs szoftvert 16 GB-os microSD kártyán, amely 47 EU-országot tartalmazó 3D-s térképet, több mint 6,5 millió látnivalót, Lane Assist funkciót és TMC-t tartalmaz – valamint egy ingyenes térkép-frissítést. A műholdas navigációs szoftvercsomaggal kombinálva a Z-E2060 teljes értékű navigációs rendszerként működik, melynek előnyeit a mindennapokban is használhatja.