A multimedia specialista ZENEC új tolatókamerát hozott a termékcsaládhoz. A ZE-RVSC200 kifejezetten lakóautókhoz (részben vagy egészben) lett kifejlesztve. A praktikus funkciók egy igazán meggyőző kamerarendszert takarnak.

Ez a kompakt, dupla lencsés készülék két, különböző szögben álló kameramodullal rendelkezik. A kameraház felső részén helyezkedik el a Cam1 (vízszintesen 45°-os látószöggel). Az alsó kamera a Cam2 (vízszintesen 100°-os látószöggel), melynek fő célja a pakolás segítése. Rögzíti mindazt, amit az autó legalább 5 méteres távolságán belül van, és amely egyedileg állítható. A Cam2 beépített mikrofonnal és IR-LED éjszakai fénnyel rendelkezik.

A ZENEC ZE-RVSC200 érzékeny CMOS érzékelőkkel van felszerelve, melynek köszönhetően magas kontrasztú képeket készít lenyűgözően alacsony zajszinttel. Nagy felbontású – 680 x 512 képpontos – képeket biztosít még magas fényérzékenység vagy gyenge fényviszonyok mellett is. A Cam2 erőteljes éjjellátó IR-LED-jei dinamikus LDR fényerő-szabályozással rendelkeznek. A lakóautó hátulján lévő területet a LED-ek jól megvilágítják, így az esetleges akadályok sötétben is láthatóvá válnak.

Mivel a ZE-RVSC200 fröccsöntött műanyag házban helyezkedik el, így korrózióálló. Az IP69K védelmi fokozatnak megfelelő okos konstrukció és kiváló minőségű anyagok használata mellett nagyfokú időjárásállóságot és hosszú élettartamot biztosít.

Felpattintható kivitelének és 3 részes, 17 méter hosszú kábelkötegének köszönhetően igazán rugalmas elrendezést és szerelést kínál. A ZE-RVSC200-hoz 2 speciális adapterkábel is tartozik. Gyárilag DOMETIC/WAECO kábellel rendelkező lakóautók esetében a mellékelt adapterekkel illeszthetők össze- elkerülve az új főkábel.
A ZE-RVSC200 kompatibilis az összes monitorral és 2-DIN-es fejegységgel, ha azok 2 kamera bemenetel (RCA) rendelkeznek. Az 1 bemenetes készülékekhez opcionális kamerakapcsoló szükséges.