Oldal kiválasztása

Zenec E>GO Z-E4626

Mercedes-Benz Vito/Viano/Sprinter és Volkswagen Crafter járműspecifikus navigáció

A termék aktuális áráról kérjük érdeklődjön az info@zenec-hungary.hu e-mail címen!

Cikkszám: Z-E4626 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Zenec E>GO Z-E4626

Innovatív multimédia és fejlett navigációs rendszer Mercedes-Benz Sprinter II, Vito és Viano típusokhoz. A Z-E4626 egy kiváló jármű specifikus navigáció, kiváló gyári megjelenéssel, pontos illeszkedéssel, nagy felbontású 8”-es / 20.3 cm-es érintőképernyős kijelzővel és felhasználóbarát felülettel.

Tapasztalja meg autójában a ZENEC lenyűgözően szórakoztató világát. A Z-E4626 rendelkezik FM és DAB+ digitális átvitellel az új szabványoknak megfelelően – ennek köszönhetően a multi tuner rendszer kristálytiszta vételt biztosít. A beépített CD/DVD-meghajtó, illetve a készülék elején és hátulján található USB portok biztosítják a legújabb audió és videó formátumok lejátszását. Az optimális hangzásról a 4×50 wattos DSP suite erősítő gondoskodik (idő beállítás és equalizer).

A nagy teljesítményű Parrot Bluetooh egység minden támogatást megad a stressz mentes telefonáláshoz és a kényelmes zenehallgatáshoz.

Az EU térképcsomag 47 országot tartalmaz, és több mint 6 millió Prémium POI-t. Mindezeknek köszönhetően a Z-E4626, garantáltan és biztonságban fogja végigvezetni Önt, a kijelölt rendeltetési helyig.

A Z-E4626 főbb funkciói

Tökéletes illeszkedés

Korszerű külső, kifejezetten Mercedes Sprinter II, Vito és Viano típushoz. A borostyán színű billentyű háttérvilágításnak köszönhetően a készülék tökéletesen illeszkedik a járműbe. A CAN Interface-el felszerelt autóknál a kormány távvezérlés és működtethető, mint például a hangerő szabályozás, a rádióállomás váltás, illetve a hívások fogadása és befejezése.

20,3 cm / 8” TFT LCD panel

A meglehetősen nagy front panel lehetővé teszi, hogy egy igazán magas minőségű, éles képet adó, 8”-os TFT LCD képernyő kerüljön a készülékbe, amely nem csak az útvonalak részletes megtervezésekor kedvez az utasoknak. A készüléken lejátszott videó fájlok szintén nagyon szép képpel jeleníthetőek meg, magas felbontással és kontraszttal. A készülék fényereje automatikusan/dinamikusan változik a készülék beállításai alapján: Autó, vagy GPS alapon.

Multituner rendszer

Az új FM fázisdiverzitás tunerrel felszerelt multituner és DAB+ rendszernek köszönhetően élvezheti a teljes körű rádió adást az úton. Optimális rádióvételt biztosít a két FM/AM és két DAB+ tuner által, amelyek kiegészítik és támogatják egymást. Az adatbázis alapú, dinamikus háttér scan funkció gondoskodik arról, hogy a rádió lista mindig naprakész legyen és automatikusan frissüljön. Az ötödik tuner gondoskodik a TMC forgalmi adatok fogadásáról és feldolgozásáról.

Zenec Nextgen navigáció

Az EU térkép csomag 47 országon és több mint 10 millió kilométeren keresztül képes elnavigálni tulajdonosát, az új ZENEC NextGen navigációs motornak és a több mint 6 millió Prémium POI-nak köszönhetően. Részletes térkép adatok, 3D-s terep tárgy megjelenítés, TMC forgalom kijelzés a képernyőn, Auto-Zoom, Lane Assist, és sok más intelligens kiegészítő ami miatt a ZENEC Z-E4626 egy tökéletesen felszerelt útvonalkereső az Ön számára.

Jármű profilok lakóautóknak

A nagy és nehéz járművek navigálását nagyban megkönnyíti az E>GO azzal, hogy lehetőség van különböző járműprofilok kiválasztására úgy, hogy a készülék tökéletesen megfeleljen az Ön autójának. A jármű specifikus adatok megadásával – magasság, szélesség, hossz, tömeg, pótkocsi stb – a lehető leghatékonyabban meg tudja tervezni az útvonalát; hidak magassága, szélessége, vagy más közúti korlátozások és veszélyek kiszűrésével és kalkulálásával.

Campingschaf POI adatbázis

A kiterjesztett CampingSchaf POI csomag részletes információkat tartalmaz a kempingekről és az állandó lakóautó pihenőhelyekről egész Európában (Német nyelven). Ez magában foglalja az összes európai országot, kb 20.000 különböző kempinget és lakóautós szállást tartalmaz – így menet közben is megtalálhatjuk a megfelelő állomást.

Parrot bluetooth rendszer

Fejlesztett telefonkönyv keresési funkció, könnyű szerkesztési lehetőség a kedvencek menüben a Parrot BT rendszer segítségével. Különlegessége, az integrált adatbázis. Az első szinkronizálás során a Z-E4626 elmenti a telefonkönyvben rendelkezésre álló kontaktokat. Három különböző mobiltelefon, egyenként akár 1000 névjegy, továbbá két okos telefon is felhasználható párhuzamosan egymással.

USB média menedzser

Az USB média menedzser adatbázisának köszönhetően a készülékbe beépített Gracenote funkciók jól működnek a mobiltelefonnal. A Gracenote „More Like this” (MLT) és „Mood” (Hangulat) funkciói segítségével létrehozhat lejátszási listákat az USB média zenegyűjteményéből mindössze egyetlen kattintással. Ezek a lejátszási listák vagy egy dalt vesznek alapul, vagy egy aktuális hangulatot (mood).

Hatékony DSP profilok

A hangzás fejlesztéséhez egy DSP alapú hangrendszer 11 sávos equalizerrel és optimalizált DSP beállításokkal gondoskodik a megfelelő akusztikáról az autóba. Támogatja az egy-csatorna idő beállítását (4.2 vagy 5.1) cm-ben vagy 0,1 másodperces lépésekben, így tudja optimalizálni a hangzást. Egyszerű, három sávos hang beállítások az equalizerrel (basszus / közép / magas).

Tolatókamera interface

Könnyedén csatlakoztathat tolatókamerát a Z-E4626 készülékhez, és vezérelheti is az érintőképernyőn keresztül. Amint hátramenetbe kapcsolja az autót a kamera automatikusan elindul. Lehetőség van konfigurációs hálóvonalak megjelenítésére a jobb távolság becslés érdekében – ez független a tolatókamera fajtájától. A készülék egyaránt alkalmas a visszapillantó tükör kamera és a beépített mikrofonok használatára.

CAM gomb

Alap esetben a multimédiás készülékek akkor adnak kamera képet, amikor az autót hátramenetbe kapcsolják. A készüléken található, speciális CAM gombnak köszönhetően azonban bármikor lehetősége van bekapcsolnia a hátsó kamerát, amelynek köszönhetően rajta tudja tartani a szemét a jármű mögötti forgalmon, vezetés közben is.

Smartlink csatlakoztatás

A SmartLink csatlakozásnak köszönhetően okos telefonok, más multimédiás eszközök, vagy ZENEC kiegészítők is csatlakoztathatóak és vezérelhetőek a Z-E4626 készülékkel. A SmartLink felület biztosítja a kiváló képminőséget és a jövőbeni kapcsolatot.

További információk

  • Mercedes-Benz Sprinter II W906 2006-
  • Mercedes-Benz Vito 2G W639 2006 – 2014
  • Mercedes-Benz Vito 3G W447 2014 –
  • Mercedes-Benz Viano W639 2006 – 2014
  • Volkswagen Crafter 2006-2014
Cikkszám: Z-E4626 Kategóriák: , Címkék: , , , ,